Tjej lägger ut skandalös inbjudan på Match med festliga resultat

Hon fick uppenbarligen hundratals svar, men det här stod ut med hästlängder

Vem kan motstå det?

Tinder datum är ett minfält. Bortsett från det vanliga av “ser de ut som deras profilbild?” Och “Vad händer om de är en total weirdo”, så måste du faktiskt komma i kontakt med personen.
Och det kan alla gå katastrofalt fel om de kastar en pojke, som då fastnar, ur ditt fönster, vilket i sin tur får dem att fastna – ja, verkligen.

En tjej hade faktiskt ett framgångsrikt Tinder-datum men när hon ville att någon skulle komma på fallskärmshoppning med henne.

Emma Vowell, från Indianapolis, lämnades med två biljetter till spänningssökande möjligheten efter att hon delade sig från sin nu ex-pojkvän.

Det förra paret delade upp fem dagar före födelsedagen den 10 september, vilket lämnade henne utan något annat alternativ än att hitta en annan partner för att dela biljetterna med.

Den 19-årige försökte ursprungligen återvända biljetterna men fann att de skulle återbetalas. Så i stil satte hon upp en Tinder-profil och frågade efter ett datum för dagen.

Hennes profil läste: “Intressant berättelse, min ex bröt upp med mig födelsedagsveckan, så nu har jag olyckligt 2 fallskärmshoppar om Chicago skyline som löper ut i november.

“Deadass letar efter en het kille att gå med istället. Nollprocent av mig vill ansluta dig. ”

Emma sa till Buzzfeed: “Jag var som att jag vill gå på fallskärmsläge ändå, varför låta dessa slösa bort.”

Lägger till Metro sa hon: “Jag slängde den i min Tinder bio och fick massor av svar. Du blir plötsligt väldigt populär när någon hör “fri fallskärmshoppning”.

Bland de tusentals svaren var Austin Bates. En 22-årig som skämtade om att skicka sitt CV.

Emmas svar var att “bifoga ett brevbrev medan du är på det” – och gissa vad? Han gjorde.

Emma tweeted hans svar, som sedan har gått viral.

Brevbrevet läser: “Om du letar efter en attraktiv kille att gå på fallskärmshoppning med, som förstår att det blir en rent platonisk kväll så titta inte längre.”

Austin, en arméreservat, tillade: “Vid examen i december … kommer jag att vara stationerad i antingen Hawaii eller Tyskland, så det finns liten risk för dig att jag ständigt trakasserar dig.”

Han erbjöd sig att betala tillbaka för biljetterna genom att ge henne hissar till föreläsare, barer och tentor under en hel vecka.

Men det var inte allt han chucked in. Han inkluderade henne också chansen att gå sin enåriga tyska herde / husky mix, samt en-till-en-personlig träning och en “intervju”.

Emma sa Metro: “När jag läste det skrattade jag så hårt, men vi har faktiskt mycket gemensamt.”

Hon pratade tillbaka med honom och sa: “Vid granskning har jag bestämt mig för att du är den mest dedikerade sökanden, och därför förtjänar du den fria biljetten.”

Skytten kommer att hända den 28 oktober. Jag undrar, trots att de inte vill ha något allvarligt, om de kommer att “falla” för varandra då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *